• Diensten

Diensten

Dakdekkersbedrijf Admiraal biedt u een breed scala aan oplossingen en producten voor dak en gevel. Ons standaard antwoord is eigenlijk: Alleen pannen en riet doen we niet.
Het brede aanbod maakt het mogelijk hele panden tegelijk aan te pakken. Bijvoorbeeld de stalen gevel en het bitumieuze dak of een leidak in combinatie met een EPDM goot en garage. Bij veeteelt en agrarische schuren tegelijk de golfplaten en de stalen gevel. Eventueel in combinatie met tuindaken, energievoorzieningen, akoestische oplossingen e.d. Tuindaken doen we in samenwerking met professionele partners. Akoestische daken hebben we toegepast op o.a. Theater De Stoep, bioscoop Kriterion in Amsterdam en theater De Vest te Alkmaar.

Bitumineuze bedekking, EPDM, PVC, FPO, TPO, staaldak, staalgevel, aluminium, eternit golfplaten, leien, natuurleien, polytuil, onderhoud, dakonderhoud

Een actueel onderwerp is de renovatie van asbesthoudende golfplaten en vezelcement leien. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. Een erkend sloper verwijderd het asbesthoudend materiaal, waarna wij een nieuw dak aanbrengen. Wederom (asbestvrije) golfplaten of een alternatief product.

Zoals u ziet pakken wij grote en kleine klussen voortvarend aan. Klik op een van onze productpagina's en de projecten voor meer informatie.

Contact

Dakdekkersbedrijf Admiraal BV
Overspoor 53, 1688 JH Nibbixwoud
0229 - 57 34 15
info@admiraaldak.com