• Onderhoud

Onderhoud

Dakinspectie en onderhoud
Naast nieuwbouw en renovatie kunt u ons ook inschakelen voor het reguliere onderhoud aan uw dak en gevel. Dit kan bestaan uit een eenmalige opknapbeurt, eenmalige inspectie en jaarlijks terugkerende inspecties met jaarlijks onderhoud.Regulier onderhoud
In de loop der jaren kan uw dak of gevel plaatselijk in kwaliteit achteruitgaan door gebruiksslijtage, inwerking van de elementen, vandalisme of natuurgeweld. Vaak is plaatselijke vervanging, herbevestiging het opnieuw inwerken van ontluchtingen en afvoeren of een nieuwe laag bedekking voldoende om uw pand nog jarenlang droog te houden.
Waar u zelf om moet denken is dat u minimaal één maal per jaar natuurafval van uw dak en uit uw goot verwijderd of laat verwijderen. Een verstopte afvoer is de eerste bron van ellende.

Inspecties
Door jarenlange praktijkervaring met verschillende soorten systemen en materialen heeft dakdekkersbedrijf Admiraal de kennis in huis voor een deskundige beoordeling van uw dak en gevel. Wij kunnen uw dak éénmalig keuren of via een onderhoudscontract een jaarlijkse inspectie en onderhoud uitvoeren. U ontvangt dan jaarlijks een duidelijke en eerlijke rapportage over uw dak, met levensduurinschatting en eventuele probleempunten. Daarbij kan klein onderhoud vooraf ingecalculeerd worden. Groot onderhoud of vervanging wordt pas uitgevoerd na uw opdracht daartoe.

Contact

Dakdekkersbedrijf Admiraal BV
Overspoor 53, 1688 JH Nibbixwoud
0229 - 57 34 15
info@admiraaldak.com