• Nieuwsblog

Winnaar Gouden Brander 2018!

Gisteravond heeft Rory Admiraal de "Gouden Brander 2018" in ontvangst mogen nemen bij de diploma uitreiking van TECTUM voor Dakvakmanschap. De Gouden Brander is de prijs voor het best scholende bedrijf via TECTUM.

De prijs werd uitgereikt door de winnaar van 2017, Peter van Leeuwen van J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon B.V. en Anna Nooshin, mode- en lifestyle deskundige voor RTL Boulevard.

Daarnaast mochten Levi, Dave, Reynor, Bram en Matthijs hun diploma in ontvangst nemen. Gefeliciteerd Mannen!

De Tectum dakdekker opleidingen bieden nieuwe dakdekkers een solide basis voor hun carrière, waarbij ze een eerlijke vergoeding krijgen voor hun inzet. Er wordt minimaal een jaar lang één week opleiding gevolgd, waarna dit drie weken in de praktijk wordt ingezet bij het leerbedrijf. Daarnaast verzorgd Tectum vrijwel alle één of meerdaagse cursussen voor onze medewerkers.

Dit is dwars door de crisis heen een succes gebleken en ook nu zit de opleiding vol met aanstormend talent. Iets waar we als branche trots op mogen zijn.

We zijn blij met deze prijs, welke mogelijk is geworden door de inzet van onze leerlingen, medewerkers, de Tectum organisatie, Vebidak en al onze branchegenoten. Bedankt!
Contact

Dakdekkersbedrijf Admiraal BV
Overspoor 53, 1688 JH Nibbixwoud
0229 - 57 34 15
info@admiraaldak.com